Hledáme posily do týmu fundraisingu!

Článek

Inzeráty publikován 9.5.2023

Amnesty International Česká republika rozšiřuje tým telefundraiserů. Pojďte do toho s námi!

Amnesty International je největší lidskoprávní organizace na světě. Abychom mohli zůstat nezávislí a nadále se zasazovat o ochranu lidských práv, potřebujeme se aktivně starat o naše dárce. Proto hledáme další členy do týmu! Nemusíte se bát předem předepsaných rozhovorů. U nás se s dárci přátelsky bavíme a budujeme s nimi dlouhodobý vztah. V práci si vlastně budete povídat o tom, co vás i naše dárce zajímá – o lidských právech. Práce u nás může být vstupem jak do světa komunikace, tak seznámením se s neziskovým sektorem jako takovým!

Náplň práce

• Volání a komunikace s našimi pravidelnými podporovateli, aktivní žádosti o jejich finanční podporu

• Rozšiřování komunikačních znalostí a dovedností

• Případné zapojení do dalších aktivit Amnesty International ČR

Jak poznáte, že je práce pro Vás?

• Zajímají Vás lidská práva a rádi se o nich bavíte s ostatními

• Jste komunikativní a sebevědomý*á

Informace o pozici

• Práce v rozsahu 10-20 hodin týdně

• Nástupní mzda 140 Kč/hod, po půl roce navýšení 160 Kč/hod, po roce navýšení na 180 Kč/hod

• Smlouva na DPP

• Pozice není fixovaná na Prahu (práci je po dohodě možné vykonávat vzdáleně)

Další informace se dozvíte na osobním pohovoru. Strukturované životopisy společně s motivačním dopisem zasílejte na e-mail romana.klimesova@amnesty.cz. Do předmětu napište „TLF AI“.

Aktuální petice

Írán

Její sourozence tajně popravili, ona je už dvanáct let ve vězení. Pomůžete?

Íránka Maryam Akbari Monfaredová je již téměř dvanáct let nespravedlivě vězněna pouze kvůli svému kontaktu s příbuznými v zahraničí, již jsou členy exilové opoziční organizace Lidoví mudžahedínové. Dne 10. března 2021 byla převezena z věznice Evin v Teheránu do věznice v provincii Semnan, vzdálené přes 200 km od její rodiny, což je v rozporu jak s mezinárodním, tak íránským právem. Od června 2021 ji ve vězení nesmí rodina navštěvovat.

Aktuální počet podpisů: 2845 Náš cíl: 3000

Podepíšu