Amnesty Kolektiv: Jak se stát členem a jaké výhody na vás čekají?

  Článek

publikován 6.6.2024

Amnesty Kolektiv je program pro všechny podporovatele Amnesty – pro jednorázové i pravidelné dárce. Je to způsob, jakým vám chceme poděkovat za vaši podporu a zároveň vás více zapojit do naší komunity, aktivit a zůstat v co nejbližším kontaktu.

V rámci Amnesty Kolektivu čekají na dárce a dárkyně tyto výhody: 

20% sleva na náš e-shop

Každý člen Amnesty Kolektivu obdrží slevový kód, který mu umožní nakoupit se slevou 20 % na našem e-shopu. V něm najdete skvělý merch, kterým můžete dát všem okolo najevo, že patříte k těm, kdo brání lidská práva. 

10% sleva na brunch v prostoru Safespace na pražském Žižkově

Členstvo Amnesty Kolektivu může využít také 10% slevu na brunch v kavárně a komunitním centru Safespace na pražském Žižkově. Jde o inkluzivní prostor, který podporuje komunitu, setkávání a bezpečný prostor pro všechny bez ohledu jejich na minulost, identitu nebo preference.  

10% sleva v kavárně Acid Coffee

Acid Coffee je unikátní coworkingový prostor na Strossmayerově náměstí. Dostanete v něm 10% slevu na výběrovou kávu, točené pivo či cokoli dalšího z menu.  

10% sleva na online nákup v nakladatelství DharmaGaia


DharmaGaia je nezávislé české nakladatelství, které vydává „knížky pro přemýšlivé lidi“ už od roku 1992. Využijte slevu 10 % při nákupu na e-shopu.

Vzdělávací přednášky o Amnesty a lidských právech


Členové a členky Amnesty Kolektivu jsou také zváni na exkluzivní vzdělávací přednášky a workshopy zaměřené a lidská práva. Tyto akce jsou skvělou příležitostí jak k prohloubení lidskoprávních znalostí, tak k setkání s dalšími lidmi, kterým nejsou lidská práva lhostejná. 

Jak se stát součástí Amnesty Kolektivu? 

Součástí Amnesty Kolektivu se stává každý dárce či dárkyně, který přispějí na podporu Amnesty International v daném roce. To znamená, že všichni, kteří již přispěli v roce 2024, stejně jako všichni noví dárci, kteří přispějí během tohoto roku, se automaticky stávají členy Amnesty Kolektivu již s prvním darem. 

 

Aktuální petice

  Česká republika

Amnesty vyzývá vládu a parlament: Zpřísněte zbraňovou legislativu v České republice!

Když střelné zbraně skončí v nezodpovědných rukou, může to znamenat katastrofu. České zákony, které regulují získávání zbraní, jsou přesto jedny z nejmírnějších v Evropě. V ČR se za posledních patnáct let odehrály již čtyři masové střelby, a je proto nejvyšší čas, aby se zákonodárci a zákonodárkyně zabývali tím, kdo má přístup ke zbraním a za jakých podmínek. Zatím je tato debata vedena převážně směrem k deregulaci nabývání a držení zbraní. Podepište petici a pojďte to změnit!

 

Aktuální počet podpisů: 244 Náš cíl: 5000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...